Aj lacné vína môžu byť dobré

Zoznámte sa s novou kategóriou vín, ktorú sme pre Vás pripravili. Nazvali sme ju vína do 6€ a verte, že aj za túto cenu sa dajú nájsť veľmi dobré vína.

Často sa hovorí, čo je drahé je dobré. Tak uvažuje rada ľudí pri nákupe vína. Toto pravidlo, ale u nás neplatí. Ochutnali sme lacnejšie vína od rôznych vinárov z našej ponuky a chceli by sme vám pár favoritov odporučiť.

Prvým typom je vinárstvo Vinium Velké Pavlovice a ich Müller Thurgau 2018 polosuché. Toto víno je obľúbené u zákazníkov a môžeme ho vrelo odporučiť.


Ďalšie víno, ktoré by ste nemali prehliadnuť je rada Siesta od Vinařství Zlomek & Vávra, kde nájdete dokonca aj vína do 4€. Z tejto rady vám doporučujeme Pinot Gris 2021 polosuché, ktoré je jedinečné svojou výraznou farbou a krásnou arómou. Fľaša vína je sama o sebe dosť nápaditá aj vďaka krásnej etikete a rozhodne ju môžete zvoliť aj ako darček k narodeninám alebo k výročiu.

Naše tretie odporúčanie je od slovenského vinára Vinovin. V obľube máme jeho Frizzante Muškát Moravský / Hibernal, ktorý je jemný s aromatickou vôňou po baze, ktorú pocítite hneď pri ochutnaní prvého pohára.


V kategórii vína do 6 € nájdete veľa výborných vín, ktoré vás za túto cenu prekvapia svojou kvalitou. Nájdete si svojich favoritov presne podľa vašej nálady a chuťových pohárikov.

Stlačením tlačítka Súhlasím, potvrdzujete, že je vám viac ako18 rokov.
Odísť
Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.