Na Valentína s balíčkom plným lásky!

Valentín je deň plný lásky, pôvodne pripisovaný svätému Valentínovi, patrónovi zamilovaných. vznikol ako sviatok v rýchlom prúde histórie a stáva sa už po stáročia momentom, keď vyjadrujeme svoje city tým, ktorých milujeme.

POZOR SÚŤAŽ!

Na našom Intagramovom profile beží súťaž o Valentínsky balíček vína. Vyhlasovanie súťaže bude 9. februára 2024. Tak sa zapojte.

Legenda hovorí, že svätý Valentín oddával páry v láske aj napriek zákazom, čo dodalo tomuto dňu symboliku odvahy a večnej lásky. Od prostého zdieľania valentín sa tento sviatok premenil na globálnu oslavu spojenia sŕdc.

Hoci sa spôsoby osláv môžu líšiť po celom svete, často zahŕňajú zdieľanie špeciálnych darov a spoločne strávený čas. V Českej republike sa tento importovaný sviatok ujmul s veľkou obľubou a odovzdávanie malých darčekov či spoločnej večere sú bežné spôsoby, ako ukázať svoje city. A práve v znamení tohto krásneho zvyku, Vinozoom prichádza s ponukou "Valentínskeho balíčka Lásky", ktorý je koncipovaný ako dokonalý dar pre oslavu sviatku lásky.

Valentínsky balíček lásky od Vinozoom je spojením šiestich fliaš vína. Doprajte si balíček, ktorý zahŕňa rôzne vína, od ľahkých a vzdušných po temne vášnivé, vyberané práve na príležitosť tohto krásneho dňa.

Stlačením tlačítka Súhlasím, potvrdzujete, že je vám viac ako18 rokov.
Odísť
Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.