Jar prichádza pre - Milovníka vína a vinára.

Jar je v našich končinách veľmi obľúbené obdobie. Po tuhej mrazivej zime, kedy sme pili prevažne ťažšie červené vína se na jar naopak prikláňame k rozkvitnutým  bublinkám a k bielemu vínu.

Jar je v našich končinách veľmi obľúbené obdobie. Po tuhej mrazivej zime, kedy sme pili prevažne ťažšie červené vína se na jar naopak prikláňame k rozkvitnutým  bublinkám a k bielemu vínu. 

Prvé jarné lúče nás lákajú von do záhrady, aby sme sa mohli kochať prírodou a rozjímať nad rozkvitnutými stromami s pohárom rozvoňaného Sauvignonu alebo Muškátu

Teplé jarné počasie nás priamo vyzýva k posedeniu s priateľmi, ku ktorému si radi dáme  bublinky vo forme Prosecca s nimi nikto nepohrdne, ba naopak skôr vašu návštevu potešíte. Nie ste na bublinky? Nevadí, chybu určite neurobíte ani s výbornou a overenou Pálavou, ktorá je skôr sladšieho charakteru a majú ju radi všetci.

Ako vnímá jar vinár

Pre vinárov samotných je jarné obdobie príjemné, a preto po studenej zime radi vyrazia do pučiacich vinohradov so slniečkom na oblohe a bez zimnej bundy.  Na jar sa vinári dostávajú k ochutnávke svojho hotového produktu vo fľaši, na ktorom sa najviac nadreli na jeseň pri hektickom zbere hrozna a jeho rýchlom spracovaní. Nie je vinára, ktorý by po zimnom zrení svojho vína nečakal na prvé reakcie priateľov a zákazníkov na jeho nový ročník vína a to sa deje práve na jar.

Heslo vinára?

Držme si palce nech nám je všetkým matka príroda naklonená a sme všetci zdraví, náš vinohrad se tiež teší zdraviu a nech sa nám podarí vypestovať krásne hrozná a z nich vyrobiť skvelé víno ☺, v kľudnej a zdravej zemi.

Stlačením tlačítka Súhlasím, potvrdzujete, že je vám viac ako18 rokov.
Odísť
Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.