Väčšina ľudí sa díva na Valentín svojím vlastným pohľadom

Niektorí ho vnímajú ako kresťanský sviatok, kedy sa uctieva smrť svätého Valentína a ďalší si pripomínajú začiatok vtáčich pytačiek, ktoré začínajú práve 14. februára, a preto je sviatok spojený s láskou a romantikou. Valentín je predovšetkým sviatok zamilovaných a veríme, že láska a víno si vždy hrali do noty.

Víno pomáha medziľudskému zbližovaniu aj tým, že rozväzuje jazyk.

Vyznanie lásky je po dvoch, troch deci lahodného moku omnoho ľahšie, než sa pôvodne mohlo zdať. Veď nakoniec známe “in vino veritas” vraví, že vo víne je pravda.

Rozprúdená krv a rozbúrené zmysly k Valentínu patria a s pohárom dobrého vína dodá vašim zmyslom ten správný náboj a energiu.

A aké víno pre príjemný večer vo dvojici zvoliť?

Nechajte starosti, ako vybrať valentínsky darček na nás a sustredte sa len na vaše spoločné chvíle!

Vybrali sme pre vás ružové vína a vytvorili balíček Vidím to ružovo, ktorý ponúka romantické chute sladkých a suchých vín. Vychutnajte si výborné vína od 6tich rôznych vinárov.

A pokiaľ ružové víno nie je pre vás to pravé, máme v ponuke aj iné balíčky napríklad Valentínský balíček , ktorým určite urobíte svojej milovanej radosť.

Stlačením tlačítka Súhlasím, potvrdzujete, že je vám viac ako18 rokov.
Odísť
Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.