Vinozoom.sk - Každé víno má svojho majiteľa

Vinozoom tu je pre vás rok a pol a v decembri oslávime 2 roky. Zameriava sa na prepojenie zákazníkov s vinárskymi oblasťami a vinármi pomocou online priestoru. Náš zámer je stať sa jedným z najväčších e-shopov na Slovensku a v Česku, ponúkať najširší sortiment slovenských, moravských, českých ale aj zahraničných vín.


Vyhľadávame a kontaktujeme vinohradníkov z rôznych kútov Európy a zásobujeme náš sklad skvelými vínami, ktoré sú na našom trhu väčšinou novinkou. Centrálny sklad vín sa nachádza vo Veľkých Bíloviciach (CZ), ktoré sú často nazývané "srdcom vinárskej oblasti".  Na Vinozoome sme veľmi aktívni a preto pre vás všetko balíme a odosielame zo skladu Pezinok. Podporujeme vinárov, ktorých máme zalistovaných a snažíme sa zákazníkom priblížiť vinárske oblasti formou príspevkov na sociálnych sieťach, kde sa tiež snažíme snúbiť vína s jedlom a odporúčaniami, ktoré pravidelne publikujeme. Píšeme aj vlastný blog, v ktorom sa venujeme témam blízkym vínu.

Ponúkame všetko pod jednou strechou a tým poskytujeme unikátny zážitok, ktorým sa snažíme odlíšiť od bežných nákupov v obchode s vínom. Rýchlo sme získali popularitu medzi milovníkmi vína a počas krátkej doby som sa stali jednou z vyhľadávaných online platforiem na predaj vín. Na Vinozoom zakúpite nielen samostatné fľaše, ktoré sú samozrejmosťou, ale ponúkame aj špeciálne balíčky vín, ako sú napríklad balíčky z jedného regiónu, balíčky vín ku jedlu alebo balíčky vín podľa preferovaných chuťových profilov zákazníka.

Vďaka tejto širokej ponuke si zákazníci môžu vybrať vína presne podľa svojich predstáv a preferencií. Vína balíme do špeciálnych certifikovaných kartónov pre medzinárodnú prepravu, ktoré zaručia maximálne bezpečie krehkého nákladu. Zakladáme si tiež na včasnom dodaní vašich balíčkov, kedy máme vďaka nadštandardnej spolupráci s dopravcom 100% istotu, že balíky doručia včas a v poriadku.

Pravidelne organizujeme súťaže o vína a už druhým ročníkom sme využili príležitosť stať sa Generálnym partnerom prestížnej súťaže Vinařství roku ČR. Zákazníci majú jedinečnú exkluzivitu na zakúpenie všetkých balíčkov finalistov súťaže.

Je pre nás dôležité poskytnúť zákazníkom servis prvotriednej kvality od výberu vín na narodeninovú akciu, až po romantickú večeru pri sviečkach s doručením až k dverám.

Milujeme víno a radi vám s jeho výberom pomôžeme.

Stlačením tlačítka Súhlasím, potvrdzujete, že je vám viac ako18 rokov.
Odísť
Cookies
Tento e-shop a partneri potrebujú Váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby Vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na políčko „Súhlasím“.